Ihania uusia asioita on tapahtunut! Ensin sunnuntaina meillä oli vieraita ihan ryysikseksi asti ( ja sitten joinakin viikkoina ei käy ketään ;) ). Ekat vieraat saapuivat "Hahtuvapilven reunalta" katsastelemaan kesällä heillä lainassa olleita lampaita ja leikkimään Jorin kanssa traktoreilla.

Ossi sai taitavalta neulojalta aivan ihanan ja juurikin sopivan kevätmyssyn, jota kokeiltiin heti maanantaina:

Kiitos Johanna!

Jori poseerasi sitten tietysti lempihatussaan "Muru-hatussa", kun kerran pikkuveljestäkin otettiin kuvia!

Oltiin nimittäin lähdössä Ihahhurjalaan katsomaan uusia otuksia. Olisin 14-vuotiaana tahtonut itselleni tuollaisen, mutta eivätpä vanhempani antaneet, vaikka Töllöttimessä sattuikin joku maakilpikonna olemaankin myytävänä hintaan 400 markkaa... Mutta nyt on kiva, kun Elliksellä on nuo, saa käydä aina hakemassa kilppari-ihasteluannoksensa ilman, että tarvitsee itse ottaa vastuulleen niin vaativahoitoista eläintä.

Joria kiinnosti Oivan uudet lemmikit.

Ja Ossi jatkaa "kiinteiden" ( lue: löysien ) soseiden maistelua. Tänään oli vuorossa mustikka ja hyvin upposi. Lihasoseitakin menee jo, sosekertoja on päivässä kolme ja loppuaika roikutaan tississä vielä tiukasti. Neuvolassa viime viikon torstaina painoa oli 8650g ja 66,5cm ja sai lääkäriltä vain pelkkiä kehuja.