Ihmeellistäkin ihmeellisempi Heta!

Tämän kirjoituksen otsikon piti olla "Joulu on NYT!", koska nyt sain maailman parhaan lahjan ikinä! Pitihän se arvata, että suomenhevostuska ei hellitä, ja kun netti on pullollaan kuvia ja ilmoituksia, minunlaiselleni käy huonosti.

Tänään, erinäisten tiedustelujen ja sähköpostittelun ja soitteluiden jälkeen, meille muutti Henni Vanillini, maailman kaunein nuori suomenhevostamma. Tässä vaiheessa kuitenkin totean, että tiedän niitä maailman kauneimpia kyllä olevan muissakin talleissa ;)

Mutta mitä se Heta tiesi? No sen, että Vanillini tuli! Tai että joku tuli.

Heta näki vain että hevoskopin kanssa ajettiin ( on ajeltu esim. eilenkin niin että ei tuotu meille ketään, vaan vietiin Bella ja Brisku ihahhurjaan joukkoon ), ja laitoin Vanillinin talliin. Kun menin hakemaan Hetaa ja muita sisälle, Heta ei meinannut antautua kiinni. Sitten se ei meinannut kävellä. Sitten se jäi siirtotallin ovelle seisomaan ( Vanilliini on toisessa tallissa ) ja katsomaan toiseen talliin päin. Kun sitten laitoin sen karsinaansa, se ei mennytkään tapansa mukaan heinäkasalle syömään prix+kivennäisannostaan, vaan käveli ikkunalle ( joka on toiselle tallille päin ) ja hirnui pitkään!!!

Olen ihan äimänä. Toiset ponit olivat ihan tavallisia, mutta mistä Heta noita asioita vaistoaa??? Heta pysyy kyllä ykkösenä sikäli, että Vanillinilla vasta ajetaan ( se on ajo-opetettu ), ja Hetalla voi ratsastaa.

Nyt on kyllä pontimia laihtua, kun on kaksi maailman ihaninta tammaa ( ja 5 shettistammaa, jotka ihanuusasteikolla ovat ihan kärkipäässä nekin ;) ), jotka eivät ole suurensuuria, joten ei käyttäjään saisi olla suurensuuri ja leveänleveä.

1151698.jpg

;) Kuppi on likainen vain ulkoa. Ja kuva on huono, mutta pakko oli käydä vielä myöhällä kurkistamassa...