Tässä piti olla kuva meidän pienestä heppalaumasta, kun ne saivat eilen tarhaansa joulukuusia. Tässä piti olla kuva meidän heposista jokainen omassa karsinassaan, kun sielläkin oli ( syötävät ) havukoristeet, tässä piti poseerata I-palkinnon shettisori Herr Valburg, joka olisi lähettänyt kaikille viime kesän tammoille kesäterveisiä ja varsaonnea vuodelle 2008, mutta kuten näette, tässä ei ole ( ainakaan vielä ).

Aaton ja aatonaaton välisenä yönä heräsin miljoona kertaa kurjaan tunteeseen, palelsi ja kurkkua kuristi, piti käydä niistämässä. Aamun navettatyöt olivat tuskaa, sydän löi tuhatta ja sataa ja minua palelsi edelleen.

Rakkaat ystäväni Päivi, Anni ja Mauri tulivat heti aamusta avuksi talliaskareisiin ja pikavauhtia saimme tallin joulukuntoon: hevoset ulos, karsinat siivottua ja laitettua valmiiksi iltaa kohti. Kiitos teille Ystävät rakkaat!! Minulle jäi vähän niinkuin päältäkatsojan rooli, mutta pelkkä pihalla kävely otti voimille :(

Päivä kului vierailuissa ja olemassaolon sinnittelyssä, iltapäivänavetan teki rakas mieheni ja poikani - olette kyllä kullan arvoisia rakkaita, kun annoitte minun levätä kuumeessani. Itse otin hevoset sisälle, ihana Vanilliini etunenässä tuli portille kun vain vähän kutsuin *olen täysin rakastunut* ja muutkin tajusivat huonon tilani ja tulivat kiltisti sisälle.

Valokuvaamiseen ei ollut liikoja resursseja, yritän, saanko tänään muutamia kuvia. Pahasti kuitenkin kuulostaa, että ulkona on ruma vesikeli :( Eilen olisi sentään ollut ohuenohut kerros "lumentapaista"...

Hyvää Joulua. Silti. Ja kiitos tästä vuodesta teille kaikille minun rakkaat ystäväni. Ja ensi vuodelle kaikkea hyvää ja vielä parempaa, sopivasti koitoksia ja hyviä hetkiä ja joka päivälle riittävät voimat elämästä selviämiseen.

Johanna