Tämä maailma on järkyttävä. Satuin katsomaan MTV3-kanavalta Huuma-ohjelman, kun sen sisällöstä on puhuttu eräällä kestovaippaäitien keskustelupalstalla. Ohjelmassa alle 10-vuotiaat pikkupojat, roolinimiltään Pikku-Heikki ja Pikku-Lore, haastattelivat Kauko Röyhkää.

Haastattelussa pikkupojat kysyivät Röyhkältä mm. miten tullaan v****maisiksi miehiksi ja sitten meinasin pudota tuolilta:

Pikkupojat kysyivät: "Olet tehnyt yhden kappaleen Henry Saaresta. Teittekö paljonkin kenttätyötä ennenkuin panitte koko jutun paperille?" Shocked
Ja: "Millainen kynämies se Henry Saari oikein on?"
Ja Röyhkä sitten idioottina vastaa: "Se on semmonen, aika isokynänen mies." Pahoinvoiva

Voi elämä ja kamaluus. Haluammekin vastustaa tällaista viihdettä, jossa pikkulapset laitetaan sanomaan kaksimielisiä repliikkejä, joita aikuiset ovat kirjoittaneet. Tietävätköhän lapset itse, mitä he haastateltavilta oikein kysyvät ja voi karmeus, jos tietävät. Mitähän, jos kyseessä olisi pari lettipäistä pikkutyttöä, jotka kyselisivät miehiltä miesten iskuohjeita ja kuinka pannaan melaa mekkoon. Shocked  Pahoinvoiva

Jos olet samaa mieltä kanssamme, käy allekirjoittamassa adressi osoitteessa:

http://www.adressit.com/pikku-heikilta_ja_pikku-lorelta_kaksimielisyydet_pois

Linkkiä saa jakaa netissä mielin määrin. Jonkun googletuksen mukaan nämä ohjelman pikkupojat ovat 8- ja 9-vuotiaita, ja aikuisten navanalusvitsit ovat kyllä mielestäni täysin sopimattomia lapsille! Monet ihmiset perustelevat asialle naureskeluaan "tämä aika nyt on vaan tämmönen", "herää nykyaikaan, eihän tuossa nyt mitään" ja "tämä maailma vaan tekee tätä". Mikä aika meitä käskee? Mikä maailma meitä johtaa?

Olen surullinen :(