1273181.jpg

Kun ne näin hienosti menevät jopa yhteen ja samaan tilaan :) Päällekäin!

1273186.jpg

Ja tämä oli hampaiden esilläolosta huolimatta hyvin sopuisaa leikkimistä - ei meinaa vaan Muusa enää jaksaa, kun siskon kauhukakara - eikun oikeasti aivan yli-ihana, hienosti niin nuoreksi koiraksi käyttäytyvä - Wiima on ollut meillä jo 3 päivää :) Vielä 5-6 päivää jäljellä... ei sillä, että laskisin päiviä siihen että saan Wiiman meiltä pois, vaan ehkä lasken päiviä siihen, että voi nyyh, kun Wiima lähtee taas asumaan sinne kauas...

1273195.jpg

Ja jatkuu ja jatkuu ja jatkuu :) Nämä ystävykset Muusa ja Wiima ovat samalta kasvattajalta, Iki-Wanhan kennelistä, ja minä kuvittelen, että niillä siksi sujuu kaikki niin hyvin. Kun elämän alku on ollut samankaltainen varmasti, saman ihmisen kanssa. Tai sitten ne vaan sattuvat olemaan toisiinsa hyvin hyvästi suhtautuvia.

1273200.jpg

Ai mekö? Niin. Kiaran kanssa ( ikätoverit ) Wiima leikkii rajusti ja koko ajan, joten sisähermojen säästämiseksi pidän niitä välillä erillään ja Ryyni suhtautuu Wiimaan liian alistavasti, niin ei viitsi nuorta koiraa kiusata silläkään koko ajan - tosin Wiima omaa hyvän itsetunnon ja oikeat elkeet myös vahvemman nartun kanssa, mutta en halua sitä asettaa hankalaan asemaan.

Jorin kanssa Wiima on ehkä hieman liian raju, kun ei tietysti ole tottunut, ja pyyhkäisee Jorin mennen tullen kumoon, mutta kuitenkin hyväntahtoisesti. Kissoja Wiima meinasi pitää sellaisina viritettyinä nuorenkoiranleluina, joita voisi vaikkapa jahdata, mutta yhden illan palkkaamisella rauhallisesta toiminnasta kissojen kanssa jahtausyritykset unohtuivat. Viisas Wiima!

Olen kyllä Merja-kasvattajan kanssa samaa mieltä, että Wiima on semmonen koira, jonka ottais mielellään itselleen ;) Tosin Wiiman nuoruusvaiheita seuranneena olen tyytyväinen, että se on ollut siskoni luona opettelemassa tätä elämää tähän asti, meillä sen hammasteluikä, tahtoikä ja vilkkaus olisivat varmasti aiheuttaneet harmaita hiuksia ja emme ehkä olisi onnistuneet sen kanssa tässä hulinassa noin hyvin. Hyvä Marja, jatka samaan malliin kunhan tulet sieltä lomalta!!

Ja lomailla saat tämänkin jälkeen, Wiimalle on aina paikka meidän kotona ja sydämissä.

Vielä suurhehkutus tähän loppuun: Yhteissijoitustyttönen Eidalun Ilo ( om. Anu Ylimaa ja Johanna Niskanen ) on käynyt terveystarkastuksissa ja saanut tulokseksi A/A-lonkat ( tosin vielä epävirallinen, Kennelliiton lausunto tulee aikanaan ), 0/0-polvet ja täysin terveet silmät!! Urosvalintaa mietitään kuumeisesti ja pentusia olisi odotettavissa hienolle Ilo-paimensukuiselle loppuvuodesta 2008/alkuvuodesta 2009.

Jee!