Onneksi elämä ei ole pelkkää itkua ja hammastenkiristystä.

Onneksi on olemassa ystäviä ja ihania eläimiä, ja onneksi asiat menevät välillä hyvin ja tuottavat suurta iloa!! Onneksi sitä joskus uskaltaa ja tulee ostaneeksi yhdessä ystävänsä kanssa hyvän shetlanninponioriin Ruotsista. Sitten pääsee maatilanemäntäkin harrastamaan extremeä, kun lähtee pois kotiympyröistä ja vie tuontioriin Ponioripäiville Ypäjälle.

Jännityksentäyteisen päivän, rakennearvostelun ja vapaan laukkaosuuden sekä ajokokeen jälkeen saimme kuunnella Libertyn eli Lippiksen arvostelun tuloksen: 40 pistettä ( 8-9-7-8-8 ) ja I-palkinto, sekä jalostukseenkäyttöoikeus vuodelle 2008. Itkuhan se siinä pääsi, tuntui hyvältä kun kaikki onnistui. Miten upealta oma ( puolikas ) ori näyttikään siellä kehässä musiikin soidessa laukan ja ravin rytmin mukaan...

Näin Lippis sitten poseerasi vielä tänään aamulla ystäväni ja toisen omistajan Taina Mässelin kotona kevyessä lumisateessa:

1376973.jpg

1376918.jpg

Olen aivan rakastunut!!

Lippis jäi tähyämään tulevia morsiamia Aarteen hevostilalle Virolahdelle ja se ottaa tammoja vastaan ( niiden pakollisten tutkimusten jälkeen tietenkin ) siellä Tainan hoivissa. Pohjois-Savoon tämä komistus saapuu astutuskaudeksi 2009 - mutta sitä ennen on taas uuden oripäiväreissun vuoro. Joskohan sitten heltiäisi vähän pitempi lupa :)

1376935.jpg

Kiitos Taina ystäväni tästä yhteistyöstä, vieraanvaraisuudestasi ja jo kaikesta tulevasta mitä suunniteltiin :) :)

Ja kiitos vielä tästä kuvasta, jossa marhamintaa pitelenkin minä ;) Täysin rakastuneena tuohon hienoon ponioriin.

1378121.jpg