Kun minulla ei ole mitään muuta tekemistä iltaisin ja öisin, värkkäsin itselleni "Pikkuvirran nettisivut", joilla esitellään ponejani ja hevosiani, koska olenhan päättänyt rekisteröidä tästä alkaen shetlanninponini kasvattajanimelle "Pikkuvirran".

Suomen Hippoksesta on tämä asia kysytty, ja siellä on sellainen käytäntö, että ensin täytyy olla 5 samalle kasvattajanimelle rekisteröityä varsaa, jonka jälkeen nimi voidaan rekisteröidä tietyn ihmisen käyttöön. Tarkastin Hippoksen hevostietokannasta, ettei siellä ole Pikkuvirran-etuliitteisiä hevosennimiä, ja päätin sitten ottaa käyttöön tuon ystäväni minulle ystävällisesti ehdottaman nimen.

Pikkuvirta kun on maantieteellisesti tuo pikkuinen "oja" tuossa ponitarhamme vieressä, tämän Putaansaaren toisella reunalla. Lammasvirrassa sitä vettä sitten virtaa vähän enemmän - mutta "Pikkuvirran"-etuliite sopii kuin nakutettu näille pienille sympaattisille poneille.

Pikkuvirran nettisivut ovat vielä keskeneräiset ja siellä voi olla ärsyttävyyksiä tai puutteita, mutta niitä parannellaan tässä pikkuhiljaa. Yritän myös saada sivuille edustavat kuvat ponineideistä ( tai paremminkin -rouvista, sillä melkein jokainen on heilastellut jo viime kesänä Vallun kanssa ;) ) tässä ajan kanssa. Tämä vuodenaika kun ei ole se paras niiden edustavien kuvien ottamiseen - karva pöllyää ja ponit näyttävät harjauksesta huolimatta järkyttävän ruokkoamattomilta kasoilta takkuista karvaa :o

Nyt me sitten vain odotamme ( tietämättömille tiedoksi: EMME pyörittele peukaloitamme ja jätä eläimiämme oman onnensa nojaan, mutta henkisesti odotamme kovasti "vain" ), että ensimmäinen elossa oleva Pikkuvirran ponivarsa syntyy - ehkä jo vappuna!

( Ensimmäinen elossa oleva tarkoittaa sitä, että Sindyhän teki jo tammikuussa oman pienen orivarsansa kesken, kuolleena. Ajatuksissani annoin sillekin oman nimen ja tuo pieni orivarsa haudattiin Pojun viereen - onneksi oli suhteellisen sula maa, ja miehen avustuksella saimme kaivettua sille myös kuopan. )