Kun on hullu ja se tiedetään yleisesti ja on toinen hullu joka yllyttää... Kun on ihmeellisiä haaveita ja ajatuksia, joita sitten se toinen hullu ajattelee kanssa ja sitten toinen hullu sattuu sanomaan puoli sanaa, jonka takana on miljoona ajatusta, ja se toinen sitten ymmärtää ja pistää rattaat pyörimään, saattaa tästä yhtälöstä tulla sikahulluja juttuja. Ja jonain hetkenä kotiin voi tulla possu. Tai kaksi.

Tyttäreni sanoi joskus pienenä vastauksen kysymykseen "asutteko te maatilalla?", että ei me oikeastaan asuta ihan oikealla maatilalla, koska meillä ei ole possuja. Eihän toki lehmät, hevonen, ponit, lampaat, vuohet, kanat, koirat ja kissat tee maatilaa - ei suinkaan - vaan ihan oikealla maatilalla on myös possu taikka kaksi. Iloisena ilmoitan, että nyt me täytämme tämän kriteerin! Meille muutti tänään kaksi risteytysporsasta, jotka saivat tietenkin nimet!

1616261.jpg

Saanko esitellä: Britney ( vasemmalla ) ja Babe -possut :)

B+B näyttää olevan tavaramerkki meillä samankaltaisten tyttöjen nimissä. Ponitammat Bella ja Brisku nimittäin ovat asustaneet tätä samaa tallia ja tunnetaan myös lyhenteellä B+B :)

Britney on hieman vaaleampi, ja sillä on pieni pilkku otsassa, kun taas Babe on mustemman musta niistä kohtaa, joissa tummaa on, ja sillä on pieni viiru otsassa. Hyvin maistui ohrajauhovelli, ja karsinan turpeita ja pehkuja oli mukava möyriä heti alusta alkaen.

Koskapa B+B ovat 4H-kerhopossuja, otettiin heti alkuunsa myös kerholais-hoitajista kuva possujensa kanssa ( tosin osa omistajista oli jo ehtinyt kipaista kotiinsa, joten kaikki eivät tässä kuvassa poseeraa - vilkutuksia vaan sinne toisen hullun perheeseen :p ).

1616267.jpg

Noh, kuvaajan sihtaus oli vähän hukassa, kun arvelutti oikeastaan tuon pienimmäisen possunhoitajan päästäminen samaan tilaan ihan oikeiden sikojen kanssa :o Hienoja possuja ovat kyllä, reippaita ja kilttejä - eiköhän ne kesyynny kesän aikana niin hyvin, että tippa linssissä saatetaan joulukinkkua tässä perheessä suolata ensi jouluksi...

Apuamitäminäolenmennyttekemään! Voiko ihminen syödä todella jotain noin suloista? Ehkä meidän possut vain sitten muuttavat Väisäsen kotilihan pysäkiltä Ameriikkaan ja syömme jotain muuta pekonia munien kanssa ja ostamme kinkun kaupasta :p