Pikkuvirran Alkuvoima on jo tosi voimakas ja reipas varsapoika. Se ulkoilee emänsä kanssa riemusta hyppien, hakeutuu lasten seuraan mielellään ja maistelee ruohoa emänsä mallin mukaan.

Mutta hyviä kuvia siitä ei saa - ainakaan minun reaktionopeudellani.

1722003.jpg

Jori on noin 80 senttiä pitkä, joten tässä kyselijoille Akun "kokoarviokuva" :) Onhan se kyllä pieni, vaikka kasvanutkin jo!

1722016.jpg

Tässä Aku on hyvässä asennossa, oikein edukseen, mutta Land Roverin keula taas ei ole :s Kuva olisi hieno, jos jotenkin saisin tuon sinipilvitaivaan jatkumaan koko taustalle...

1722024.jpg

No, menoa ja meininkiä ainakin riittää... Mutta tästä ei näe, miten hienot ja suorat jalat ja ryhdikäs olemus Akulla on...

1722036.jpg

Emäänsä Briskuun verrattuna ( Brisku ehkä noin 95-98cm?? ) Aku on tämän kokoinen. Brisku on edelleen luottavainen, rauhallinen ja lempeä emä, ja antaa Akun tutustua myös lapsiin. Brisku myös tuli kiimaan ja astutettiin tänään uudelleen Herr Valburgilla, joten Akulle on toiveissa täyssisarus myös ensi vuodelle.

Kummituspäivitys: Heta jakselee nolottavan paksusti ja asustaa nyt naapurissa Rouva Ihahhurjan ilona. Ei siis myytynä, vaan lainassa :) Hetan astuttamista mietiskellään melkein joka toinen tunti toiseen ja toiseen suuntaan kallistuen. Hieno ja sopiva ori olisi kyllä tuossa kohtuullisen lähellä, Varkauden tienoilla...

Renate-lehmä jakselee myös ihan lehmämäisen normaalisti. Ihan viimeisimpiä päivitystietoja siitä en osaa sanoa, olenhan ollut poissa aktiivilypsyhommista jo monta kuukautta tätä raskautta tekosyynä käyttäen.

Pingu taas voi hyvinkin pulskasti, ja pitäisi varmaan sitä vähän laihdutella sitäkin. Pingu hoitelee Annikkia - nyyh, viimeisiä aikoja viedään,  kasvain on reilussa viikossa taas kaksinkertaistunut - ja yrittää pitää kolli-Bolon ruodussa.