Meillä on sitten isoveli - ja pikkuveli.

1853214.jpg

Isoveljeksi 20.8. ylentynyt tänään 1v11 kk ikäinen Jori Armas Eemeli on vauvasta haltioissaan. Jori on äidistä haltioissaan ( kun äiti on jumissa kotona, eikä jätä Joria muiden hoitoon kuin muutaman kerran päivässä aikaisempien kymmenien kertojen sijaan ). Jori on isästä haltioissaan, kun isä ottaa Joria nyt usein mukaansa "kai-ommiin" ( = traktorihommiin ), "auvo-ommiin" ( = autohommiin ) tai mihin tahansa "ommiin" ( = hommiin ). Kylällekin asioimaan Jori pääsee mukaan usein, ja olipas saanut tänäänkin herkutella pikareissulla mummon luona ihan jäätelöllä. :)

Kun otan vauvan syliin, Jori hykertelee ihanaa kikatusnauruaan ja osoittelee vauvaa ja sanoo "auva" ( = vauva ) ja "tissi" ja tarkoittaa tietysti, että äiti antaa vauvalle tissiä.

Jori on myös ehdotellut asiantuntevasti vauvalle nimiä - jota me kyllä vielä isän kanssa mietitään kaikessa rauhassa. Jorin ehdotuksista kylläkin molemmat on isukki tainnut hylätä :( Jori sanoo kauniisti "Ossi" ja osoittaa vauvaa. Tai "Onni" ja taputtaa vauvaa. Nimeksi tulee varmaan kuitenkin joku muu, mutta kyllä Jori on ihan oikeassa:

Vauva on meidän oma onni <3

1853225.jpg