Nyt se päivä on päätetty - possujen kohtalon päivä! :o

Kun possut tulivat meille tosi pieninä alkukesästä, tuntui, ettei niitä voi teurastaa syötäviksi millään.

1616267.jpg

Mutta nyt kun ne ovat isoja ( paaaaaaaaaljon isompia kuin Jori ), töykkiväisiä ja haisevaisia, tuntuu, että niille pitää tehdä kyllä se, mitä varten ne alunperin otettiinkin.

1898128.jpg

1898196.jpg

Ja niinpä niille tilattiin audienssi Väisäsen Kotilihaan Taipaleeseen - ihan tuohon lähelle. Ne kyyditään hevoskopilla aika lähelle ja haetaan pienissä pusseissa kotiin... Kohtalonpäivä ei ole kuitenkaan vielä tänään koittanut: vaan koittaa 21.9. se on vasta sovittu nyt.

Kuulostaa hurjalta ( vai kurjalta? ), mutta elämä on. Lapsetkin tietävät, miksi meillä on ollut nämä possut ja minne nämä päätyvät. Toivon vain, että niillä on ollut isossa aitauksessaan mukava ja virikkeellinen elämä. Ainakin ne ovat touhunneet kivasti siellä mm. maansiirotöitä tehden ;)

Ja inhimillisyyttä toi teurastajan pyyntö: "Älä kerro meille niiden nimiä, jos niillä semmoiset on. Tulisi omantunnontuskia teurastaa joku, jonka nimen tietää."

Ai niin. Pakastin pitäisi katsastaa - ehkä ostaa uusi, kun olemassaolevat ovat jo ihan marjoja täynnä.

Niin. Hyvällä kameralla saa hyviä kuvia. Jaa. Eipä se niin varmaa ole. Tässä eilinen "taidonnäyte", ihan kohtuullisella kameralla:

1898228.jpg

Aku ja Aamu ovat tässä siis ;) Ja aika hassusti!