Onneksi ruokakin voi olla laittovaiheessa kaunista, kun sitä ei sitten valmiina näköjään kannata syödä. Nimittäin testasin, ettei kantarellikastike kaikessa kermaisuudessaankaan ole NIIN hyvää, että sitä voisi syödä puoli pannullista. Tai ainakaan kannattaisi, jos tississä roikkuu vajaa kolmiviikkoinen vauva. Oli nimittäin melkoinen seuraava yö, kun söin sitä kantarellikastiketta kaikessa kermaisuudessaan ( ihan aitoo, Valion kuohusellaista ) ja koskenlaskijaisuuksissaan. Se koski sitten laski vauvan masua vissiin niiden kantarellien päällä seuraavana yönä ja osin vielä seuraavana päivänäkin. Tai sitten meillä vaan oltiin tiheällä imulla muuten vaan ja kitistiin vähän päälle, mutta en suosittele liikoja sieniä pikkuista vauvaa imettävälle.

Mutta katsoa saa, vaikkapa tästä:

1894676.jpg

Lisäksi on muutama muu asia, joita en suosittele syötäväksi, kun tississä roikkuu se kaikista pienin perheessä. Kotikaljan sanotaan lisäävän maidontuotantoa - mutta niin lisää riittävä määrä mitä tahansa muutakin juomista - kotikalja lisää myös vauvan masurutinoita, varsinkin litrakaupalla juotuna 1.gif, tämä on testattu ihan tässä elokuussa 2008. Älä tee tätä kotonasi, vaikka kuinka haluttaisi.

Ruisleipä, kaalisalaatti, viinirypäleet, hernekeitto... näin muutamia mainitakseni, ovat myös hyvin taattua masunväännätyskamaa. Eli se, mistä sinua pierettää kerran tai pari, saattaa saada pikkuihmisesi parkumaan KOKO YÖN. Trust me, et halua kokea sitä. Välttele siis mahdollisuuksiesi mukaan kaikenlaista ilmaakerryttävää ;) Vaikka kuinka tekisi mieli! Ehdit syödä niitä sitten, kun pikkuihmisesi vatsa on enemmän rautaa.

Harmillista, että ystävän luona meni tänään asiat vähän huonommin. Ei onneksi ystävällä eikä hänen isoilla tai pienillä ihmisillään, mutta surkeaa on aina, kun eläimetkin sairastavat. Tai kuolevat :(((( Mutta tuokin juontaa juurensa pitkälle menneisyyteen, eikä sille voinut mitään. Teit kuule Ystävä kaiken ihan oikein. Aina vaan ei voi voittaa. Ei edes elämä aina voita.

Ja harmi, että toisen ystävän kanssa meni nyt tapaaminen mönkään, mutta tällaista se elämä on. Nähdään tässä kuitenkin. Ennen tai jälkeen pikkuihmisen. Ja sitten vain kilpaa vertaillaan niitä pikkuihmisiä, hampaat irvessä vaikka, jos ei muuten. Kukatekimitä ja kukaoppimitä ja kukatekeehienompaakakkaavaikka. fies010.gif

Mutta kunhan nähdään.