Sitä se possun elämä on.

( Enkä edes tätä keksinyt itse, kopsasin vaan Tiinan kommentin tuolta aiemmasta viestistä. )

Ameriikkaanlähtöpäivä valkeni kauniina ja lämpimänä - joten ei niiden oikeasti olisi tarvinnut vielä lähteä, eihän? - ja aamusella touhuilimme tahoillamme jotain ihan muuta. Ajettiinpa poneillakin kauniin kelin kunniaksi...

Sitten saapui possujen saattelulähetystö ja operaatio ameriikkaanlähdetys sai alkaa. Oli ajatuksella valitut herkut, ymmärryksellä etsityt tilapäisaidat, kiireessä putipuhtaaksi siivottu hevoskoppi ja tutut, koko kesän possuja hoitaneet ihmiset. Ja Sika-asiantuntija. :)

Possut päättivät pikaisesti kaunistautua ennen suurta matkaa:

Ensin Britney pyöriskeli savessa koko satakiloisella ( ?? ) kropallaan, sitten saimme kamerat paikalle ja Baben taidonnäytteen talteen:

1924799.jpg

Valmis - minne me oltiinkaan menossa?

1924812.jpg

Sitten Britney päätti vielä kohentaa meikkiään:

1924826.jpg

1924840.jpg

Ta-daa! Valepuku valmis :) Mikäs se olikaan se neidon väri?

1924857.jpg

Kuten kaikissa kunnon turistimenopeleissä, matkalla tarjottiin herkkuja! Menu a'la Päivi.

Perille pääsimme leppoisasti. Yhtään huutoa ei kuultu, ei ihmisten eikä possujen suusta, kukaan ei lyönyt ketään eikä sähköpiiskoista edes puhuttu ( paitsi eipäs kun puhuttiin, autossa matkalla niin ettei possut kuulleet: sanottiin vain, että eipä näiden sikojen kanssa tarvitse edes ajatella sähköpiiskaa! ). Possut menivät ihan loppuun asti rauhallisesti ja uteliaina.

1924872.jpg

Viileälle betonilattialle oli kiva köllähtää odottamaan ameriikkaan pääsyä parhaan kaverin kanssa.

Tunnustan, että kyynel pyöri silmäkulmassa, kun kurkistin viimeisen kerran hauskoja kesäpossujamme. Kiva kun olitte, mukava jos viihdyitte ( toivon todella hartaasti, että osasimme järjestää teille hyvän elämän!! ) ja hyvää amerikanmatkaa... Onneksi matkanjohtaja on todella hyvä ja taitava tyyppi, joka osaa antaa "liput tuohon vapaudenmaahan" hyvin nopeasti ja ammattitaidolla.

Ja ehkä minua ei itketä lauantaina, kun haetaan Väisäsen Kotilihasta isot läjät sianlihaa pakastimeen. Koska näin sen kuuluu mennä: Tuli kesäksi suloiset possut, jotka viipyivät ilonamme ja kun tuli syksy, kylmä, niin kas vaan - ne lähtivät ameriikkaan!

*nyyh*