Kirjoitin pitkän jutun jossa pohdiskelin Vallun tuloa ja Hermannin lähtöä kesälaitumelle Aarteen hevostilalle ja Diivasta luopumista.

Vuodatus.net ei kuitenkaan näytä olevan paikka vuodatuksille - tämä nimittäin hävitti sen pitkän jutun bittiavaruuteen kaikkine kommentteineen, tuntemuksineen ja itkuineen.

Olkoon sitten. Kerron vaan, että tänään astutettiin jo Tintti ( Haka-Aron Haltiatar ) ja nyt poistui pelko astuttamisen onnistumisesta - Tintti kun on 107cm ja Vallu 91cm. Vallu antaa auttaa hienosti ja sopivassa paikassa kaikki onnistui hienosti.

Jäämme odottamaan, mitä kesä tuo tullessaan. Omat tammat ( Wiema-Sindy, RP-Balancia ja Con Amore Brisante ) palautuvat hoitopaikoistaan toukokuun aikana ja ne astutetaan kaikki Vallulla. Vieraita tammojakin odotellaan saapuvaksi hakemaan Vallulta väriä :) Vallu on herrasmies joka voi laiduntaa tammojen kanssa, mutta astutukset hoidamme valvotusti ( eli kiimainen tamma laitetaan eri aitaukseen ja astutetaan erikseen. Näin saadaan valvottua astumisten onnistuminen ja huolehdittua puhtaudesta paremmin ). Tammat hoidetaan 3e/pvä maksuilla laitumella ja 5e/pvä jos tarvitaan yöksi talliin. Emän mukana olevasta maitovarsasta ei mene lisämaksua.

Jäämme odottamaan mielenkiintoista kesää!