Meille muuttaa tämmönen. Painaa 330grammaa, liikkuu kuin elohopea ja sen sydän lyö 150 kertaa minuutissa. Vähintään. Mutta se kerää vielä voimia, harjoittelee imemistä ja nielemistä, tarkkoja potkuja ja käsillään huitomista vielä noin 20 viikkoa ja sitten se tulee. Se syrjäyttää hetkiseksi kaiken muun, mitä meillä on, mutta laajentaa sydämiämme ja saa meidät tuntemaan entistä enemmän, voimakkaammin ja syvemmin.

Se on se meidän uusi vauva, jonka nimeä emme vielä tiedä - profiilinsa ( ja vähän muutakin ) hän paljasti kuitenkin tänään rakenneultrassa, jossa todettiin kaiken olevan hyvin, siltä osin mitä pystytään tutkimaan :)

uusivauva200.jpg

Ai niin, kuopuksemme odotettu saapumisaika on 23.8.08 ja kyllä, olemme suurperhe - jo nyt :D :D

Sinä, joka hätäilet eläintemme määrää ja lastemme määrää - sinä joka kuvittelet, että emme selviä, tai joku jää hoitamatta, tule katsomaan meitä. :) Muutama rakas ystävä meillä jo käy, aika useinkin... vaikka epäilen, etteivät he ihan kuvittele, ettemme eläimiämme ja lapsiamme hoida. Mutta he auttavat jo nyt!! Raskaus ei ole sairaus ja olen voinut suhteellisen hyvin. Kaikki paitsi lypsyllä kyykkiminen onnistuu mainiosti, ja koska minulla on lomittaja lypsyhommissa, minulla on itseasiassa kaikelle muulle enemmän aikaa kuin normaalisti.

Olen onnellinen.