Tänään - juhannusaattona! - possujen kesä koitti. Saatiin varsinaissuomalaisvahvistus ( ja kyllä - toiselle hullulle tiedoksi, minun maantietoni ON hyvin hatara ) eilen toteuttamaan hullujen akkojen hulluja suunnitelmia - suurkiitos sinulle, joka itse tiedät kyllä kuka olet - ja yhdessä esikoispoikani kanssa tämä ahkera mies pykäsi älyttömän kokoisen ( eläinsuojeluvalvojan possuja ei purkkiin suljeta, nii-ih! ), hienon ja pitävän possuaitauksen!

Ja - possujen paratiisi vaiko painajainen lienee? - possut pääsivät sinne tänään:

1661966.jpg

B+B tutkivat joka paikan, juoksivat ja röhkivät, kaivoivat ja kieriskelivät.

1661967.jpg

Melkein hukkuivat ruohoon ( tässä näkyy noin 1/4 aitauksesta ).

1661978.jpg

Ja tästä kulmasta näkyy ehkä puolet. Tuo kuivalantaläjä ei kuulu enää possujen alueeseen ja on harmittava rumennus muuten niin idylliseen näkymään...

1661984.jpg

Viidakkokinkkuja :))

1661987.jpg

"Kaksi pientä possutyttöä maaaaaarssi näin - aurinkoista polkua eeeeeeteeeeenpäin... Kooooooooska matka oli haaaaaaaaaaauska niiiiiiiiiin, päättivät he jäädä tänne aaaaaaaaaaaaasuuuuuuuuumaaaaaaaaaaaaan."

Toivon että viihtyvät. Possuilla on toki myös säänsuojakoppi, jossa pehmeästi pehkuja, juomavettä ( jota vaihdetaan jatkuvasti koska nuo to-del-la sotkevat sen ) ja ruokintaa varmaankin vain lisätään, koska tuommoinen kirmailu vie energiaa.

Hyvää Juhannusta Kaikille!

1663141.jpg

MUOKS: Ja näin possut katselivat sitten juhannuskokkoa :) Eivät menneet paniikkiin, päinvastoin vaan menivät sitten lähemmäs, kun poikani meni possuaitaan... Lie niillä ihan lokoisaa, olivat eilisen päivän aikana kaivelleet hirmuiset vallihaudat tarhan hiekkaosaan, pyörineet siellä hiekassa jne. Pitääpä lähteä laittamaan niille aurinkorasvaa - huolestuttaa, että niiden nahka palaa auringossa :o