MUOKS: Uusin kuva, nyt tältä iltapäivältä ( oma ottama, toiset on Rouva Ihahhurjan ):

1693195.jpg

Tulipa eilen iltamassa Briskun tissejä koitellessani semmoinen olo, että tammainen mammuskainen pitää ottaa sisälle yöksi. Vaikka varsomiseen piti olla vielä 3 viikkoa, tuli semmoinen olo ja viisaammatkin ovat kertoneet, että moni tamma tänä kesänä on varsonut 2-3 viikkoa etuajassa.

Hyvä että oli semmoinen olo, vaikka itselleni illalla nauroinkin - että liekö tuo nyt päivästä kiinni. Oli se :)

Aamusella karsinassa käppäili pikkuruinen mutta hirmuisen virkeä orivarsa, ja Brisku oli hyvin luottavainen ja rauhallinen. Kaikki oli mennyt hyvin!

Rouva Ihahhurja oli nopee kuin elohopee ja ajeli jo käymässä, napsi muutamia kuvia ja ehti päivittää bloginsakin ennen minua. Puolustuksena sanottakoon, että kävin vielä rouvan lähdön jälkeen niittämässä rouva varsoneelle ja muille poneille heiniä, ihastelin vielä pikkuherra uutta varsaa ja keitin vielä kahvitkin ;)

Mutta siis, tässä hän on:

1692752.jpg

Ja kyllä, otamme lisää kuvia, kunhan oripoika vähän saa ikää lisää, pysyy ehkä hetkisiä paikallaan ja saamme kamerankäyttäjälle hieman lisää etäisyyttä, kuin karsinan seinät.

Muutama lisää:

1692759.jpg

1692762.jpg

Väriltään varsa on ehkä joku ruunikko, vaikka näissä kuvissa näyttääkin aika mustalta/harmaalta. Korvien sisukset ovat tosi ruskeat ja turvan ympärys on vaalea... Aika näyttänee.

Ja nimi on Pikkuvirran A... jotakin, jota pitääkin vielä miettiä ja maistella rauhassa :) Niin, ja varsa on myytävänä - luovutus n. 6kk:n ikäisenä - varata voi jo piakkoin!