Joskus nuoruuteni hämäristä muistan ajan, kuinka siskoni kehitti minua suuresti ärsyttävän sanonnan: "olet minun idolini" tehdessään kaikenlaista samaa kuin minä. Pikkusisko kehitti isosiskon ärsyttämiseksi kaikenlaista, pahimmillaan hän matki kaikkea mitä tein - ja aina kajahti tuo ärsyttävä "Olet minun idolini!"

Vitsihän siitä lopulta tuli. Eikä se enää ärsytä. ( Jotain tekemistä on ehkä myös sillä, että meillä on välimatkaa useita satoja kilometrejä ja nähdään niin harvoin, että ehtii tulla ikävä. )

Ärsyttääköhän Romulusta, kun Ryyni matkii sitä? Ehkä Ryyni ei tee sitä tietoisesti, mutta ilmeisesti pehmeän makuupaikan kaipuu on niin vaistoissa, sillä vaikka tarjolla on ( kauempana ihmisistä ) isompiakin pehmeitä paikkoja, sitä isompikin koira ahtautuu pieneen koiranpetiin, jos se sattuu vapaana olemaan :)

Romuluksen taidonnäyte täällä ja Ryynin tässä:

2100151.jpg

Jep jep. Mekin olemme käyneet Ikeassa. Peti on ihan samaa kokoa, koira vähän erityyppinen, ainakin jalkoja on vähän lyhyemmin tällä ja turkkia enemmän...

Otettiin eilen joulukorttikuvia. Onnistuiko vaiko eikö, se jää nähtäväksi kelle semmoinen kolahtaa postilaatikkoon, joten emme paljasta asioita vielä tässä. Virtuaalijoulukortti toki tulee kyllä tänne ( itseasiassa on jo päätetty, että useamman otoksen voimin ) kunhan aika on, eli jokainen saa sen kuitenkin :)

Nollakeli, mutta lumi on vielä maassa ( ja oli tullut lisääkin taas ). Tekisi mieleni avata pakastimet ja päästää kylmää ilmaa ettei nuo lumet alkaisi millään sulaa, mutta ei kai tuolle kelille mitään voi. Enkä avaa pakastimia, niin blondi en sentään ihan ole...

Hyvää päivää kaikille, flunssasta ja nilkan nyrjähdyksestä huolimatta. ( Vihdoin älysivät TK:ssa, että pelkkä iloinen toteamus "ei ole luunmurtumia" ei ole riittävä hoito jalalle, joka on niin kipeä, ettei sillä voi astua kunnolla, saati kävellä normaalisti, ja laittoivat lastan. Mitä siitä, että lasta on niin iso kantapäästä, ettei minulle mahdu kunnolla sukka jalkaan, saati että saisin minkäänlaista kenkää sopimaan :o :o Jalkaan ei koske nyt niin paljon kun se ei rempuile minne sattuu. Jospa se paranisi ilman leikkausta, jolla minua peloteltiin jo... )