Uusintareissu sujui myös hienosti. Roni osasi jo odotella ja kylläpä Ilokin taisi tietää, minne mennään, kun otettiin täsmälleen samat jutut mukaan :) Ronin kotona olikin jo kiire päästä moikkaamaan sulhoa ja jo ulkona kuiskuteltiin juttuja:

2149270.jpg

Ja kun päästiin taas autotalliin rallailemaan, oli neidolla... öhöm... rouvalla aluksi taas hieman kiusoitteleva ote ;)

2149273.jpg

Mutta itse asiaan päästiin tosi pian :) Nyt oli jo tuttua juttua.

2149281.jpg

Ja lopputulos oli jälleen aivan loistava - huomatkaa tyytyväinen ilme erään myötävaikuttajan naamalla : D

2149285.jpg

Älkööt kukaan pahastuko näistä toimintakuvista. Ottakaa huomioon minun wanna-be-paimensukuiskasvatus: Ryynin kanssa reissatut matkat Piippolaan, Kouvolan lähelle ja useaan kertaan Pohjois-Karjalaan, tyhjin toimin tehdyt kokeilureissut joita kertyi kuuteen juoksuun ennenkuin luovutin. Antakaa, että fiilistelen nyt, kun tähän asti on onnistuttu!

Kiitos Ellis kun otit kuvia ja olit juttuseurana tänään ( ja niillä tahtoo-astuttaa-mut-astutettava-ei-tahdo-reissuilla ) - kiitos Ronin omistajaperhe kun otitte meidät vastaan, ja kun olette kouluttaneet ja kasvattaneet Ronista noin ihanan koiran... sanoimmekin lähtiessä teiltä tänään: "Sellainen koira millaiset ihmiset!" Kiitos Kukkipuun Leilalle Ronin maailmaan saattamisesta. Ja kiitos Eidalun Anu yhteissijoitussopimuksesta ja Ilosta ja kiitos Ilon Laura yhteistyöstä ja Ilon hyvästä hoidosta. Tästä on hyvä mennä eteenpäin toivoen :)

Kiitos peukuttelijat, teitä tarvitaan vielä. Ai niin: koska meille ei juurikaan tule sanomalehtiä, niitä saa kans jo laittaa jemmaan ( vai miten se oli, pitikö se Hesari tilata jo nyt? )...

Vielä ihana Roni:

2149322.jpg

Ai niin. Ihana Ilo on bongattu: pihastamme löytyi tänään suurensuuret tassunjäljet. Salainen ihailija musta labradorinnoutaja on saapunut norkoilemaan vaikkei sitä vielä ollakaan nähty. Mutta Ilopa onkin jo heilansa löytänyt - lällällää labbikselle vaan ;)