Meidän vauva täytti tänään, tarkasti  n. kaksikymmentä minuuttia ennen sorsanmehtuulaukausten kajahtelua, kokonaiset 1 vuotta.

Onnea Rakas Ossi!

1250770074_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hiustyyli ja ulkonäkö on kuin kopio isästään :D Tosin vähän suloisempana versiona vaan ;)

Ossi konttaa, ryömii "kroolaten", nousee seisomaan ja kävelee tukea vasten. Ottaa kaiken, avaa kaapit ja tyhjentää, kikattaa hassuille asioille ja hylkäsi tissin kuukausi sitten. Nousee istumaan  ( jopa keskellä yötä ) ja suussa on 6 hammasta. Kirkuu, kiljuu, "laulaa" ja juttelee omia "ga-ga, tätä"-juttujaan ja pörisee kovasti nähdessään traktorin tai leikkiessään leluilla.

Ja äiti leikki Sandran kanssa koulutusleikkiä. Ongelmia on ilmennyt: suurin ongelma on, että en saa Sandran huomiota pois itsestäni :D :D

Nyt otin kuvia Sandran kanssa. Joudumme harjoittelemaan vain sellaisia lähijuttuja, koska en saa Sandran mielenkiintoa kiinnitettyä pois minusta.
Koska se kuunteli minua niin herkeämättä, otti kontaktia niin kovasti, en pelkästään siitä palkinnut kuin pari kertaa. Sitten pyysin istumista, jonka se tekee parin harjoituskerran jälkeen jo pyytämällä "istu" ( mutta toki tarjoaa sitä herkästi vielä muutenkin, kun siitä on nyt palkattu ). Sitten opeteltiin "pese suu" ja siitäkin onnistuin jopa saamaan muutamia kuvia.

Olen häikäistynyt Sandran oppimiskyvystä ja keskittymisestä. Ennen ( ymmärrän siis, että ihan omasta syystäni ) niin raivostuttavan "kuuntelematon" koirani miettii ( siis voin nähdä siitä, kuinka se rauhallisesti paikallaan MIETTII!! ), mitähän tuo emäntä haluaa ja yritteliäästi se tarjoaa toimintoja. Hyvin keskittyneesti, vain satunnaisesti jotain sikojen meteliä tai muuta häiriötä VILKAISTEN, silti kokoajan minuun keskittyneenä.

USKOMATONTA! Tahtoisin vaikka tehdä tätä työkseni, tahtoisin ( mutta tiedän etten voi, jonkun pitää ensin saada ihmisissä sisällä se kipinä syttymään, että haluavat muuttaa rutiinejaan ja opetella opettamaan koiraa ) kulkea kaikkialla ja neuvoa tätä ihanaa keinoa kaikille, jotka kamppailevat koiriensa kanssa ja pitävät varsinkin russeleitaan mahdottomina ja vaikeina ja "korvattomina" ja itsepäisinä. Sandra-the-ADHD keskittyy ja oikein janoaa vihjeitäni. WAU!

Ja vuodatus EI näköjään suostu niitä kuvia julkaisemaan, joten taas ensi kertaan...